Foamalux Schuimplaat

Bekijken als Rooster Lijst

4 producten

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Foamalux PVC Schuimplaat Wit
  Foamalux PVC Schuimplaat Wit

  Hele Plaat

  Vanaf

  Vanaf € 12,53 € 12,53

 2. Foamalux Xtra (Zwarte Kern)
  Foamalux Xtra (Zwarte Kern)

  Hele Plaat

  Vanaf

  Vanaf € 106,49 € 106,49

 3. Foamalux Ultra Hoogglans
  Foamalux Ultra Hoogglans

  Hele Plaat

  Vanaf

  Vanaf € 113,00 € 113,00

 4. Foamalux Schuimplaat Colour
  Foamalux Schuimplaat Colour

  Hele Plaat

  Vanaf

  Vanaf € 58,75 € 58,75

Bekijken als Rooster Lijst

4 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Foamalux Schuimplaat

Foamalux Schuimplaten

 

Kunststof Forte BV beschikt met Foamalux® over een uitgebreid gamma aan geschuimde PVC platen van de hoogste kwaliteit. Foamalux® is een betrouwbare allround reclameplaat voor zowel binnen- als buitengebruik, waarbij de witte uitvoering standaard UV-gestabiliseerd is. De plaat is sterk en tegelijk licht van gewicht. Vikupor Foamalux® staat garant voor een gewichtsbesparing van maar liefst 50% ten opzichte van massieve tegenhangers.  Voor gekleurde Foamalux® wordt echter aangeraden met een UV-beschermende lak te werken bij buitentoepassingen. De platen zijn licht in gewicht en zelfdovend. PVC schuimplaten kunnen op verschillende manier worden bewerkt: lijmen, zagen, frezen, boren, thermovormen, buigen, stanzen (t.e.m. 3mm), beletteren, zeefdrukken en vacuümvormen. Naast reclametoepassingen kunnen de platen ook gebruikt worden als deurpanelen, vulpanelen, valse centers, isolatiepanelen en allerlei afwerkingspanelen.

 

Foamalux® Standard

 

Foamalux® Standard is een helder witte PVC schuimplaat van topkwaliteit. De plaat beschikt over een licht gestructureerd, mat oppervlak voor betere printresultaten, en wordt dan ook veelvuldig gebruikt in de signs & graphics markt, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De platen zijn bovendien zelfdovend. Foamalux® Standard is voorzien van een beschermfolie aan één zijde.

 

Foamalux® Kleuren

 

Kunststof Forte BV heeft met Foamalux® een uniek en uitgebreid kleurengamma beschikbaar. Foamalux® Kleuren zijn gekleurde PVC schuimplaten met een matte uitvoering. Deze platen hebben standaard geen UV-bescherming. Het is dan ook aangeraden met een beschermende UV-lak te werken bij buitentoepassingen.