PP - Playtec HDPE Plaat

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
 1. PP - Playtec HDPE Plaat Uni Kleur
  PP - Playtec HDPE Plaat Uni Kleur

  Hele Plaat

  Vanaf

  Vanaf € 291,61 € 241,00

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
PP - Playtec HDPE Plaat

Playtec Plaat

PLAY-TEC® Veilig, duurzaam en kleurrijk

Kinderen spelen graag en lopen rond en staan te popelen om de wereld te ontdekken. Speelplaatsen zijn de ideale plek voor het ontwikkelen van hun motorische en sociale vaardigheden. Het allerbelangrijkste is dat de speeltoestellen veilig en geschikt voor kinderen zijn, maar ook voor de ouders, zodat ze weten dat het veilig is, terwijl hun kleintjes genieten van nieuwe ervaringen. Bij het plannen en ontwerpen van speelplaatsen, moeten ontwerpers hiermee rekening houden vanaf het allereerste begin.

Daarom is Play-Tec®  ontwikkeld specifiek voor het ontwerpen van speelplaatsen. Play-Tec® voldoet aan de hoge eisen die aan speelmateriaal gesteld worden.

 • Veiligheid
 • Lang leven
 • Uiterlijk

Veilig:

Play-Tec® voldoet aan de strengste veiligheidseisen; het werd met succes getest door de technische controle-instantie TÜV NORD CERT GmbH

Lange levensduur:

Play-Tec® is goed bestand tegen regen, zon, wind en vuil

Kleurrijk: Play Tec® is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren één-, twee- of drie-gekleurd

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit

In hun drang om te verkennen, behandelen kinderen speeltoestellen allesbehalve voorzichtig. Om deze reden moeten de gebruikte materialen in speelplaatsen absoluut veilig zijn.

Dit betekent:

Geen risico op letsel door speeltuin elementen, versplinteren of breken van het gebruikte materiaal.

Geen gevaar van schadelijke ingrediënten in het materiaal zelf

Play-Tec® voldoet aan deze strenge veiligheidseisen: het vormt geen risico op verwondingen en werd met succes getest door de technische controle-instantie TÜV NORD CERT GmbH volgens DIN EN 71-3, -9, -10, -11. Bovendien Play-Tec® voldoet aan de eisen van de GS-specificatie AFP GS 2014: 01 PAK "testen en beoordelen van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK) met betrekking tot de toekenning van het GS-keurmerk".

Lange levensduur en lage onderhoudskosten

Speeltoestellen moeten regen, zon, wind en vuil het hele jaar door kunnen weerstaan. Play-Tec® is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. De hoge kwaliteit van het product resulteert in een zeer lange levensduur. Zelfs na 10 jaar is er geen teken van materiaal broosheid.

 

Toch Play-Tec® vereist zeer weinig onderhoud. Graffiti en vuil hecht zich slecht aan het oppervlak en kan gemakkelijk worden verwijderd met conventionele reinigingsmiddelen. Zelfs krassen zijn vrijwel onzichtbaar, omdat het materiaal door en door is gekleurd.

Hardheid testen: We hebben ook testen op buitenwereld verwering installaties wereldwijd

Kinderen zijn dol op kleur. Dat is de reden waarom Play-Tec® verkrijgbaar is in alle RAL-kleuren in één, twee of drie kleuren. Door veel inzet, hebben we Play-Tec®, een product dat ongeëvenaard is in speeltuin ontwerpen. Wij bieden:

Optimale kleurpigmenten

Constant toezicht door middel van versnelde verwering proeven in onze eigen laboratoria

Wereldwijd in-house outdoor verwering systemen

Versnelde verwering testen: Zelfs na 2000 uren van xenon versnelde verwering (DIN EN ISO 4892-2), behoudt Play-Tec®  zijn levendige kleuren. De test simuleert de effecten en de tijdspanne van de belangrijkste klimatologische parameters zoals UV-straling, warmte, koude, vocht en neerslag.

 

 speciale eigenschappen:

Geen risico voor letsel en splinters

onschadelijk 

Water- en vuilafstotend

Bestand tegen reinigingsmiddelen en UV-straling

Goede mechanische sterkte en stijfheid

Gemakkelijk te verwerken met behulp van gereedschap voor houtbewerking