Grindmatten Eccogravel

Op voorraad
SKU
Grindmatten Eccogravel
€ 25,56 € 21,12

Maatwerk oplossing nodig?
Bekijk onze mogelijkheden >
Of bel 078 200 04 01


WAAROM GRINDSTABILISATIE?

Grindverhardingen zijn “in”, maar hebben echter één groot nadeel. Als er vaak over gelopen of gereden wordt, kan het grind gaan verschuiven. Het comfort van de grindverharding kan hier sterk onder gaan lijden.

OPLOSSING VROEGER

U kan opteren voor grind met veel fijne deeltjes. Hierdoor komt het grind vast te liggen (bijv. een grindsoort van het type 0-5 mm of 0-15 mm). Meer fijne deeltjes verminderen echter de waterdoorlatendheid. Hierdoor ontstaan plassen, putten en sporen en gaan de fijne deeltjes aan schoenen kleven…

DE OPLOSSING: ECCOgravel® GRINDPLATEN

Grind zonder fijne deeltjes gebruiken (vanaf 4 mm). Het grind wordt door de grindmatten op zijn plaats gehouden en de grindroosters worden toegedekt met een toplaag grind.

RESULTAAT

U bekomt een functionele en stabiele grindverharding die strak en modern oogt en perfect waterdoorlatend is. ECCOgravel® is de grindstabilisatie met een zeer grote druksterkte in ongevulde én gevulde toestand. Bij grindstabilisatie moet men te allen tijde vermijden dat er grind onder de grindmat terecht komt. ECCOgravel® gebruikt de meest verfijnde verlijmingtechnieken en het geotextiel in polyester wordt zo sterk verlijmd, wat dit risico tot nul herleidt.


ECCOgravel® grindmatten - ook wel grindplaten genoemd - hebben een breed toepassingsveld: bekijk onze grindmatten voor terrassen, wandel- en tuinpaden en onze grindmatten voor opritten en parkingen. Een ECCOgravel® grindmat is ook uitermate geschikt voor dakterassen, brandweerwegen, sportterreinen etc.

Meer informatie
Ondertitel Prijs € 11.00 m²
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan