Transparante Acrylaat buis GS

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Transparante Acrylaat Buis GS
    Transparante Acrylaat Buis GS

    Lengte 2000 mm

    Vanaf
    € 70,06 € 57,90
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Transparante Acrylaat buis GS (centrifugaal gegoten)

Kunststof Forte BV heeft een grote voorraad acrylaat buizen, ook wel Plexiglas® of Perspex® buizen genoemd. U hebt keuze uit diverse diameters en wanddiktes. Deze transparante, heldere plexiglas/perspex buizen kunnen wij u snel en voordelig leveren uit eigen voorraad. De buizen zijn optisch zuiver, sterk en kunnen door ons worden bewerkt. Acrylaat buizen worden gebruikt in de stand- en tentoonstellingbouw, in de meubel-/interieurbouw en veelal voor technische toepassingen (reactoren).. Wij kunnen de buizen voor u waterdicht verlijmen. De buizen worden alleen per volle lengte verkocht, maar wij kunnen de buizen wel voor u op maat zagen. Acrylaat buizen XT zijn redelijk UV stabiel en weersbestendig, maar ze zijn niet ontworpen voor langdurig buiten gebruik. Uiteindelijk vergelen ze.

Acrylaat/Plexiglas®/Perspex®
Acrylaat (pmma) is de kunststof die doorgaans bij de merknamen Plexiglas® of Perspex® wordt genoemd. Het  merk acrylaat heet Versato®. Acrylaat is in de basis 100% kleurloos, lichtgewicht, stijf, praktisch onbreekbaar, gemakkelijk te bewerken en is daarom een goed alternatief voor glas.

 

Er zijn twee hoofdsoorten acrylaat, namelijk gegoten en geëxtrudeerd acrylaat. Een voordeel van gegoten acrylaat is dat het gemakkelijk in kleine hoeveelheden produceerbaar is, wat flexibiliteit biedt. Geëxtrudeerd acrylaat heeft als voordeel dat het nauwelijks diktetolerantie kent